Artikelen

A.R.

Mijn man en ik begonnen bij Liesbeth met relatietherapie. Heel veel emotie, onbegrip en angst kwamen omhoog maar Liesbeth heeft ons doen inzien en geleerd dat je met gevoel, duidelijkheid, communicatie, veranderingen in tijd, personen en gebeurtenissen dicht bij jezelf moet blijven. Met genoeg handvatten en duidelijkheid die wij hebben gekregen, zijn mijn man en ik verder gegaan. Beiden hebben wij de gesprekken als erg prettig ervaren.

Daarna heb ik individuele therapie gedaan bij Liesbeth. Iedere keer was er een hartelijk welkom, met een heerlijke kop thee of koffie niet te vergeten! Ik heb kunnen rouwen over een traumatische ervaring uit mijn kindertijd en daardoor kan ik in mijn huidige leven beter leven.  Ik ben erdoor verzacht. Hoe bizar,ongeloofwaardig en confronterend het voor mij soms ook was.

Liesbeth is een kei in haar vak. Ik bewonder haar in haar werkzaamheden. De uitleg, het gevoel, haar luisterend oor, de oplossingen, de herkenning, erkenning, tips en handvatten die ik van haar heb gekregen hebben mij enorm geholpen. Met dit alles voel ik mij nog sterker geworden, kan ik de toekomst aan en mijn pad verder bewandelen.

Dank je wel. Je bent voor mij een bijzonder persoon!

Share this post:
Mariska HofflandA.R.