Mijn naam is Liesbeth Bauer

gestalttherapeut

Over mij

Mijn naam is Liesbeth Bauer (1963) en sinds januari 2007 werk ik als gestalttherapeut. Nadat ik zelf ervaring heb opgedaan met gestalttherapie, ben ik de vierjarige post-hbo- opleiding voor gestalttherapeut gaan volgen bij MultidiMens. Daarnaast volgde ik de tweejarige opleiding Omgaan met Verlies bij Riet Fiddelaers – Jaspers en Sabine Noten. De ervaring en de studie hebben mij veel inzicht gegeven in mijn leven. Met dat inzicht sta ik bewuster in het leven en maak ik weer keuzes die bij mij passen. Ik geef deze ervaring en kennis graag aan je door, zodat ook jij het heft weer in handen kunt nemen.

Persoonlijke ontwikkeling

Voor mijn persoonlijk ontwikkeling volg ik jaarlijks verschillen studiedagen, workshops en intervisie- en supervisiebijeenkomsten. Mijn aandacht gaat met name uit naar rouw na verlies van een dierbare en rouw na verlies van gezondheid, relatie of werk en naar zingeving, relatietherapie (EFT), systemisch werken en de transactionele (TA) analyse.

Gestallttherapie geeft je ruimte om nieuwe of andere keuzes te maken.

contact
Mariska HofflandWie ben ik